ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ BILD Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ;


Την πρωτοφανή πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων είχε ως πρωτοσέλιδο ηγερμανική σκανδαλοθηρική Bild.

Το πρωτοσέλιδο κεντρικό θέμα της σημερινής BILD παραπέμπει σε ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας στην Αθήνα Λιάνας Σπυροπούλου και του δημοσιογράφου Albert Link με τίτλο «Πρόταση του Έλληνα Πρωθυπουργού – Θα γίνει η κάρτα εμβολιασμού το νέο διαβατήριο;»

Η πρόταση-κλειδί της επιστολής προς την «αγαπητή Ursula» (βρίσκεται στη διάθεση της Βild) εννέα ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ειδική Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για τον κορωνοϊό: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα. Αυτό θα είναι και ένα θετικό κίνητρο για να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες θα ενθαρρυνθούν να εμβολιαστούν, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί η επιστροφή στην κανονικότητα».

Αλλά και ο  επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων υποστήριξε πως στηρίζει την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων.Ο κ. Βέμπερ υπογράμμισε ότι στηρίζει την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό εμβολιασμού σημειώνοντας πως «η εναλλακτική σε μία ευρωπαϊκή προσέγγιση μέσα από αυτό το πιστοποιητικό θα ήταν ένας εθνικός κατακερματισμός, όπου ο καθένας προσεγγίζει το θέμα με τον δικό του τρόπο. Έχοντας στο μυαλό την ελευθερία κίνησης στην Ευρώπη είναι σημαντικό να έχουμε ευρωπαϊκή προσέγγιση σε αυτό».

bild2 bild3Source link

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist