6
Από το Εθνικό Γραφείο Περιεχομένου του Cox Media Group
6 Μαΐου 2025 στις 3:00 μ.μ. EDT
Άνδρας συνελήφθη αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στις πύλες του σπιτιού της ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον.
Ο άνδρας έχει συλληφθεί, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες για κακούργημα βανδαλισμού, ανέφερε το KABC.
Η αστυνομία δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για έναν «ύποπτο για διάρρηξη» που εισέβαλε στην πύλη της κατοικίας, ανέφερε το CNN.
Συνέβη γύρω στις 12:20 μ.μ. τοπική ώρα, ανέφεραν οι Los Angeles Times.
Ένας φύλακας ασφαλείας στο σπίτι κράτησε τον άνδρα μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε χωρίς περιστατικό.
Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές για την ηλικία του άνδρα. Αρχικά περιγράφηκε ότι ήταν περίπου 70 ετών, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι ο άνδρας είναι στην πραγματικότητα 48 ετών, ανέφερε το KABC.
Η Άνιστον βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή του περιστατικού, αλλά δεν είναι γνωστό αν ήταν συγκεκριμένα στοχευμένη.
Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προσδιορίσει το κίνητρο.
Ο Εισαγγελέας της Κομητείας του Λος Άντζελες θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη μόλις η αστυνομία του Λος Άντζελες καταθέσει την υπόθεση.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια έκταση 3,4 στρεμμάτων στο Μπελ-Ερ, ανέφεραν οι LA Times. Η Άνιστον το αγόρασε το 2012 για 21 εκατομμύρια δολάρια.
By Cox Media Group National Content Desk
May 06, 2025 at 3:00 pm EDT
A man has been arrested after driving his car through the gates of actress Jennifer Aniston’s home.
The man has been booked but not formally charged for felony vandalism, KABC reported.
Police said they responded to a call about a “burglary suspect” who crashed through the gate to the residence, CNN reported.
It happened around 12:20 p.m. local time, the Los Angeles Times reported.
A security guard at the home held the man until police arrived, who took him into custody without incident.
There are conflicting reports on the man’s age. He was first described to be in his 70s, but police said the man is actually 48, KABC reported.
Aniston was home at the time of the incident, but it is not known if she was being targeted specifically.
Police have yet to determine a motive.
The Los Angeles County District Attorney will decide whether to press charges once the LAPD files the case.
The home is on a 3.4-acre property in Bel-Air, the LA Times reported. Aniston bought it in 2012 for $21 million.